Здоровье |
21 июня 2017
- Какие продукты вызывают рак и защищают от рака одновременно?
- Хлеб, глютен и целиакия. Вреден ли хлеб. СКР. FODMAPs.
- Углеводы, гликемический индекс и инсулин. Вред или польза?
- Чистое питание, чистые диеты, орторексия – почему химии не нужно бояться?
- Детоксикация, лечебное голодание, чистка печени.
- Протеин после тренировки и углеводное окно.
- Химический и натуральные продукты. Органик и ГМО. Миф или правда?
- Жир и ожирение. Основной принцип любой диеты.
- Омега 3 и омега 6 жирные кислоты. Содержание в продуктах.
- Белки: повреждении костей и почек, скорость клубочковой фильтрации (СКФ)
- Яичные желтки и холестерин. Вредны ли яйца?
- Соль и артериальное давление. Гипертония. Есть ли связь?
- Цельнозерновой хлеб намного лучше, чем белый хлеб?
- Кукурузный сироп с высоким содержанием фруктозы намного хуже, чем сахар? Фруктоза и гепатоз.
- Продукты всегда лучше пищевых добавок? Или наоборот?
- Мультивитамины, йодированные продукты и молоко. Витамин D.
- Пестициды в пище и фруктах.
- Детоксикация, лечебное голодание, чистка печени.
- «Диссонирующие когниции», Effort Justification и положительная предвзятость. Систематические ошибки мышления.
Источники:
- The top 17 nutrition myths of 2017
- Kill or cure?
- Почему не стоит верить новым медицинским исследованиям
- Can eating too much protein be bad for you?
- Protein intake, calcium balance and health consequences
- Proteins, dietary acid load, and calcium and risk of postmenopausal fractures in the E3N French women prospective study
- Glomerular filtration rate in response to an acute protein load
- Do regular high protein diets have potential health risks on kidney function in athletes?
- A High Protein Diet Has No Harmful Effects: A One-Year Crossover Study in Resistance-Trained Males
- Egg consumption in relation to risk of cardiovascular disease and diabetes: a systematic review and meta-analysis
- Is everything we eat associated with cancer? A systematic cookbook review
- Meat consumption and colorectal cancer risk: an evaluation based on a systematic review of epidemiologic evidence among the Japanese population
- Lifestyle Modifications and Colorectal Cancer
- Salt-sensitive hypertension: mechanisms and effects of dietary and other lifestyle factors
- Relationship Between Nutrition and Blood Pressure: A Cross-Sectional Analysis from the NutriNet-Santé Study, a French Web-based Cohort Study
- Dietary Reference Intakes (DRIs): Recommended Dietary Allowances and Adequate Intakes, Elements
- Dietary Reference Intakes (DRIs): Tolerable Upper Intake Levels, Elements
- Too Much Salt: How A Diet Too High In Sodium Can Affect Your Heart, Brain, And Even Bone Health
- No effects of gluten in patients with self-reported non-celiac gluten sensitivity after dietary reduction of fermentable, poorly absorbed, short-chain carbohydrates
- Characterization of Adults With a Self-Diagnosis of Nonceliac Gluten Sensitivity
- Does a diet low in FODMAPs reduce symptoms associated with functional gastrointestinal disorders? A comprehensive systematic review and meta-analysis
- Effects of fiber, phytic acid, and oxalic acid in the diet on mineral bioavailability
- Suppression of colonic cancer by dietary phytic acid
- Effect of food composition on vitamin K absorption in human volunteers
- Multivitamin/mineral Supplements
- Vitamins in Aging, Health, and Longevity
- Vegetarian dietary patterns and mortality in Adventist Health Study 2
- Are organic foods safer or healthier than conventional alternatives?: a systematic review
- Pesticide Data Program
- Raw Milk Questions and Answers
- The detox dossier
- toxicant
- Glycogen storage: illusions of easy weight loss, excessive weight regain, and distortions in estimates of body composition